Dijckmansstraat

Velsen-Noord

€ 1175,–

Gestoffeerd 2 kamer appartement met unieke indeling
Plaats Velsen-Noord
Regio Haarlem
Huurprijs € 1175,–
Soort woning Appartement
Woonoppervlakte 57m2
Kamers 2
Beschikbaar per Per direct
Opleveringsniveau Gestoffeerd
Buiten Tuin
Oppervlakte buiten Gemeenschappelijk 80m2
Bergruimte Geen
Openbaar vervoer Bus, trein
Volledige beschrijving

Dijckmansstraat, Velsen-Noord (ca. 57m2) € 1175,- Excl. G/W/E

Wonen in een prachtig historisch pand! In dit voormalig kerkgebouw in de gemeente Velsen worden 12 appartementen gerealiseerd. Allen met hetzelfde respect voor de geschiedenis en oog voor kwaliteit. Het pand is volledig gerenoveerd, waarbij de karakteristieke details zoveel mogelijk intact zijn gebleven. 

Dit appartement is gelegen op de hoek van het pand. Privé entree geeft toegang tot het appartement. De woning is verdeeld over twee niveaus; op de begane grond bevindt zich het woon- en eetgedeelte en de moderne keuken. Deze is van alle gemakken voorzien. Middels een wenteltrap is de eerste verdieping te bereiken welke rechtstreeks in de ruime slaapkamer uitkomt. De moderne badkamer is voorzien van toilet, wastafel en ligbad. De gehele woning wordt voorzien van een laminaat vloer welke de woning een sfeervol en warm karakter geeft. Bewoners van het complex mogen gebruik maken van de privé-parkeerplaatsen en de groene binnentuin. 

De appartementen zijn gunstig gelegen op een centrale plek. Strand, duinen en uitvalswegen richting Haarlem, Amsterdam en Alkmaar bevinden zich in de directe omgeving. Kortom zorgeloos wonen en zeker een bezichtiging waard!

Geïnteresseerd in deze woning?
Kantoorgegevens

Koops Makelaardij Haarlem
023 5329817

Afdrukken