Dijckmansstraat

Velsen-Noord

€ 1150,–

Licht 2 kamer appartement op de begane grond
Plaats Velsen-Noord
Regio Haarlem
Huurprijs € 1150,–
Soort woning Appartement
Woonoppervlakte 52m2
Kamers 2
Beschikbaar per 01-06-2020
Opleveringsniveau Gestoffeerd
Buiten Tuin
Oppervlakte buiten Gemeenschappelijk 80m2
Bergruimte Geen
Openbaar vervoer Bus, trein
Volledige beschrijving

Dijckmansstraat, Velsen-Noord (ca. 52m2) € 1150,- Excl. G/W/E

Wonen in een prachtig historisch pand! In dit voormalig kerkgebouw in de gemeente Velsen zijn 12 appartementen gerealiseerd. Allen met hetzelfde respect voor de geschiedenis en oog voor kwaliteit. Het pand is volledig gerenoveerd, waarbij de karakteristieke details zoveel mogelijk intact zijn gebleven. 

Dit appartement is gelegen aan het uiteinde van één van de vleugels van het pand en bevindt zich op de begane grond. Entree geeft toegang tot de hal vanwaar de ruime slaapkamer en badkamer te bereiken zijn. De moderne badkamer is voorzien van ligbad, wastafel en toilet. De woonkamer is zeer licht vanwege de grote raampartijen over de gehele zijkant van de woning. De luxe open keuken is van alle gemakken voorzien. De gehele woning wordt voorzien van een laminaat vloer welke de woning een sfeervol en warm karakter geeft. Bewoners van het complex mogen gebruik maken van de privé-parkeerplaatsen en de groene binnentuin.

De appartementen zijn gunstig gelegen op een centrale plek. Strand, duinen en uitvalswegen richting Haarlem, Amsterdam en Alkmaar bevinden zich in de directe omgeving. Kortom zorgeloos wonen en zeker een bezichtiging waard!

Geïnteresseerd in deze woning?
Kantoorgegevens

Koops Makelaardij Haarlem
023 5329817