Verhuurd

Dijckmansstraat

Velsen-Noord

€ 1325,–

Ruim 3 kamer appartement met vide!
Plaats Velsen-Noord
Regio Haarlem
Huurprijs € 1325,–
Soort woning Appartement
Woonoppervlakte 79m2
Kamers 3
Beschikbaar per Per direct
Opleveringsniveau Gestoffeerd
Buiten Tuin
Oppervlakte buiten Gemeenschappelijk 100m2
Bergruimte Geen
Openbaar vervoer Bus, trein
Volledige beschrijving

Dijckmansstraat, Velsen-Noord (ca. 79m2) € 1325,- Excl. G/W/E
Wonen in een prachtig historisch pand! In dit voormalig kerkgebouw in de gemeente Velsen worden 12 appartementen gerealiseerd. Allen met hetzelfde respect voor de geschiedenis en oog voor kwaliteit. Het pand is volledig gerenoveerd, waarbij de karakteristieke details zoveel mogelijk intact zijn gebleven. 

Dit appartement is gelegen in het schip van het voormalig kerkgebouw. Entree op de eerste verdieping geeft toegang tot het appartement. De ruime en lichte woonkamer beschikt over een luxe open keuken, welke van alle gemakken is voorzien. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers en de badkamer. Deze is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Middels een vaste trap is de tweede etage te bereiken. Hier bevindt zoch nog een extra ruime slaapkamer. De gehele woning wordt voorzien van een laminaat vloer welke de woning een sfeervol en warm karakter geeft. Bewoners van het complex mogen gebruik maken van de privé-parkeerplaatsen en de groene binnentuin.

De appartementen zijn gunstig gelegen op een centrale plek. Strand, duinen en uitvalswegen richting Haarlem, Amsterdam en Alkmaar bevinden zich in de directe omgeving. Kortom zorgeloos wonen en zeker een bezichtiging waard!

 

Geïnteresseerd in deze woning?
Kantoorgegevens

Koops Makelaardij Haarlem
023 5329817

Afdrukken