Verhuurd

Dijckmansstraat

Velsen-Noord

€ 1095,–

Gestoffeerd 2 kamer appartement gelegen in de kelder van het voormalige kerkgebouw
Plaats Velsen-Noord
Regio Haarlem
Huurprijs € 1095,–
Soort woning Appartement
Woonoppervlakte 64m2
Kamers 2
Beschikbaar per Per direct
Opleveringsniveau Gestoffeerd
Buiten Tuin
Oppervlakte buiten Gemeenschappelijkm2
Bergruimte Geen
Openbaar vervoer Bus, trein
Volledige beschrijving

Dijckmansstraat, Velsen-Noord (ca. 64m2) € 1095,- Excl. G/W/E

Wonen in een prachtig historisch pand! In dit voormalig kerkgebouw in de gemeente Velsen zijn 12 appartementen gerealiseerd. Allen met hetzelfde respect voor de geschiedenis en oog voor kwaliteit. Het pand is volledig gerenoveerd, waarbij de karakteristieke details zoveel mogelijk intact zijn gebleven. 

Dit appartement is gelegen in de kelder van het voormalige kerkgebouw. De entree van het appartement is te bereiken via de centrale entreehal op de begane grond. De ruime en lichte woonkamer beschikt over een luxe open keuken, welke van alle gemakken is voorzien. Het appartement voorziet tevens in één ruime slaapkamer en een moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Natuurlijk daglicht komt het appartement binnen via een uitgraving van de bodem, waarvoor ramen zijn geplaatst. De gehele woning wordt voorzien van een laminaat vloer welke de woning een sfeervol en warm karakter geeft. Bewoners van het complex mogen gebruik maken van de privé-parkeerplaatsen en de groene binnentuin.

De appartementen zijn gunstig gelegen op een centrale plek. Strand, duinen en uitvalswegen richting Haarlem, Amsterdam en Alkmaar bevinden zich in de directe omgeving. Kortom zorgeloos wonen en zeker een bezichtiging waard!

Geïnteresseerd in deze woning?
Kantoorgegevens

Koops Makelaardij Haarlem
023 5329817