Nieuw

Seranggracht

Amsterdam

€ 2350,–

Fantastisch appartement met een indrukwekkend uitzicht over het IJ!
Plaats Amsterdam
Regio Amsterdam
Huurprijs € 2350,–
Soort woning Bovenwoning
Woonoppervlakte 135m2
Kamers 4
Beschikbaar per 01-07-2020
Opleveringsniveau Gemeubileerd
Buiten Terras
Oppervlakte buiten 10m2
Bergruimte Inpandig
Openbaar vervoer Bus, tram, trein
Volledige beschrijving

Seranggracht, Amsterdam (135m2), incl. parkeerplaats,  €2350,- excl. G/W/E

Een bijzonder maisonnette appartement op een geweldige locatie in het Oostelijk Havengebied! Dit rustig gelegen appartement aan de Javakade is recentelijk volledig gerenoveerd. Prachtig vrij uitzicht over het binnen IJ en toch op slechts 10 minuten fietsafstand van het levendige Amsterdamse stadscentrum. Direct beneden het complex is de ondergrondse garage met privé parkeerplaats. Dit huis moet je gezien hebben!

De woning is gelegen op de 4e en 5e verdieping en is gemakkelijk te bereiken per lift. De entree is op de 4e verdieping en een ruime hal geeft toegang tot alle slaapkamers. Op de 5e verdieping, tevens de hoogste etage van het gebouw, bevindt zich de grote woonkamer met open keuken van meer dan 60m2! Het terras op het zuiden is over de volle breedte van het huis. Door de grote raampartijen is het binnen heerlijk licht. De luxe keuken is voorzien van alle benodigdheden, incl. wijnkoelkast. Er zijn 3 ruime slaap/werkkamers en een fijne badkamer met grote inloopdouche. Apart toilet en was- en bergruimte aanwezig.

Gelegen op loopafstand van winkels, supermarkten, fitnesscentra, restaurants en cafés met vele terrassen. Goed te bereiken met openbaar vervoer, snelle ontsluiting naar de nabije ringweg per auto.

Het Oostelijk Havengebied was ooit een belangrijke haven, die rond 2000 werd ontwikkeld tot een echte Amsterdamse stadswijk. Nu is het een van de meest gewilde buurten van de stad. Door haar maritieme geschiedenis heeft het gebied een heel eigen karakter. De moderne architectuur trekt wereldwijd belangstellenden. Nieuwbouw, oude havengebouwen, de originele kades en tussengelegen water wisselen elkaar af. Met een open karakter, met veel groen, speel- en sportvoorzieningen. Uiteraard zijn er voor boten aanlegmogelijkheden genoeg. De kades fungeren ook als perfecte wandel of hardloop routes.

De woning is op dit moment bewoond en wordt vanzelfsprekend schoon en netjes opgeleverd. Delen is niet toegestaan in dit appartement. 

Internet TV & WIFI, €70,-/maand, incl. vrij gebruik van TV en Bluetooth HIFI installatie

Geïnteresseerd in deze woning?
Kantoorgegevens

Koops Makelaardij Amsterdam
020 8208772