Regentesselaan

Haarlem
·
ca. 164 m2
·
6 kamers
3.200,-

Beschrijving

Let op! Beschikbaar voor een tijdelijke periode van 03-10-2024 tot en met 15-07-2025

Ruime en hoogwaardig afgewerkte eengezinswoning in een heerlijk rustige laan nabij het centrum van Haarlem!

Luxe afgewerkt, 5 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, fantastische tuin op het zuiden met volop zon! Waar? In de geliefde Bloemenbuurt 5 minuten van het bruisende centrum, winkels, scholen, kinderopvang, sport en OV in de buurt.
Dit ruime, stijlvolle en ideale eengezinshuis heeft een fijne uitstraling en een rustige neutrale basis. De vele ramen zorgen voor een fijne en natuurlijke daglichttoetreding, de houten vloer en de prachtige kleuren van de glas in lood ramen in de woonkamer zorgen voor een zachte, warme uitstraling naast de strak gestuukte basis. Aan de achterkant ligt de fijne zonnige tuin op het zuiden met achterom: Een heerlijke plek om van de zon te genieten en waar de kinderen ongestoord kunnen spelen.
De luxe open keuken met strakke witte keukenkasten is afgewerkt met een stijlvol werkblad en voorzien van diverse SIEMENS-inbouwapparatuur, een inductie kookplaat voorzien van inductie grillplaat, Quooker, stoom-oven, magnetron & luxe inbouw afzuigkap.
De twee moderne badkamers zijn strak afgewerkt met een inloopdouche, designradiator, wastafelmeubel en op de eerste verdieping een ruim ligbad.

De locatie van de woning is perfect een zogenaamde “Triple A locatie”: in de rustige, kindvriendelijke Bloemenbuurt. Aan de rand van het centrum met de Grote Markt, diverse supermarkten op enkele minuten afstand. Station Haarlem, het openbaar vervoer en het prachtige Brouwerskolk park op ca. 5 minuten fietsafstand. Met de auto zijn de hoofdwegen naar Alkmaar, Amsterdam, Den Haag of Schiphol snel te bereiken. Het strand en de duinen zonder enig fileleed en via de mooiste routes met de fiets bereikbaar.
Kortom een unieke kans om kwalitatief hoogwaardig te wonen op geweldige plek in een fantastische eengezinswoning!

Goed om te weten:
* Huurprijs € 3.200,- per maand excl. gas, water en elektra
* Ingangsdatum 03-10-2024 tot en met 15-07-2025
* 2 maanden waarborgsom
* Bouwjaar 1923
* Ongemeubileerd, doch met diverse kasten & ander furniture
* CV ketel uit 2018
* Hardhouten kozijnen met glas in lood op de begane grond.
* Ideaal gezinshuis met 5 slaapkamers en 2 badkamers
* Opbouw in 2011 gerealiseerd en volledig geïsoleerd
* Geheel voorzien van dubbelglas
* Zonnige achtertuin op het zuiden met achterom
* Grote Albert Heijn Vos op nog op 5 minuten loopafstand
* Kinderopvang Regentesselaan Les Petits in de zelfde laan aan de andere zijde van het water
* Naast het centrum van Haarlem ligt de gezellige winkelstraat ” Bloemendaalseweg ” in Overveen ligt op 5 minuten fiets afstand
* Geen woningdelers
* Inkomenseis: 3 keer de maandelijkse huur als bruto salaris

Indeling:
Begane grond: voortuin, entree, hal, meterkast, toilet met fontein en trapkast, ruime woonkamer met houten vloer en openhaard (gas), erker aan de voorzijde en openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. Open keuken voorzien van diverse SIEMENS-inbouw apparatuur en Quooker met deur naar tuin met achterom en houten schuur met elektra.
1e Verdieping: overloop, luxe toilet, badkamer met vloerverwarming, bad, douche en wastafelmeubel. slaapkamer aan de achterzijde met vaste kasten en openslaande deuren naar balkon, slaapkamer met erker aan de voorzijde met vaste kast en zij-slaapkamer. Tussen de voor- en achterkamer bevindt zich een riante bergkast.
2e Verdieping: overloop met CV kast (2018), luxe badkamer aan achterzijde met douche, wastafel en toilet. Slaapkamer aan achterzijde met Velux ramen, slaapkamer aan voorzijde met dakkapel, kamer aan voorzijde met aansluiting voor wasmachine en droger. De gehele 2e verdieping is voorzien van een houten vloer.
Zie de plattegronden voor de indeling en afmetingen.

Kenmerken van de woning

  • Plaats
    Haarlem
  • Regio
    Haarlem
  • Prijs
    3.200,-
  • Soort woning
    Eengezinswoning
  • Woonoppervlakte
    ca. 164 m2
  • Aantal kamers
    6
  • Beschikbaar per
    3 oktober 2024
  • Opleveringsniveau
    Gestoffeerd
  • Buitenruimte
    Tuin
  • Opp. buitenruimte
    ca. 55 m2
  • Bergruimte
    Losstaande berging
  • Energielabel
    F

Waar is de woning gelegen?