Nieuw

Middelstegracht

LEIDEN

€ 1782,–

Plaats LEIDEN
Regio Leiden
Huurprijs € 1782,–
Soort woning Eengezinswoning
Woonoppervlakte 66m2
Kamers 3
Beschikbaar per Per direct
Opleveringsniveau Gestoffeerd
Buiten Tuin
Oppervlakte buiten 150m2
Bergruimte Geen
Volledige beschrijving
In samenwerking met Domica - Leiden

Beschikbaar voor (o.a.) 2 delende huurders, stellen en jonge gezinnen.

Middelstegracht, Leiden - centrum (ca. 66m2) € 1782,- excl. W/E - gasloos
Uniek project waarbij het mogelijk is om in een nieuwbouw Hofje te wonen met het karakter dat daarbij hoort. Op rustige locatie gelegen is er toegang tot het hofje waar 5 nieuwbouw woningen beschikbaar zijn, allen direct gelegen aan het Hofje.
Met groot oog voor detail en sfeer wordt er op dit moment de laatste hand gelegd aan het ontwikkelde plan waarbij er volledig rekening gehouden is met de huurder die houdt van moderne gemakken, laag verbruik en toch van sfeer houdt. Het afwerkingsniveau is hier bijzonder hoog.
Via de steeg in de Middelstegracht is er toegang tot de gezamenlijke binnentuin welke volledig en sfeervol wordt onderhouden. De woning bevindt zich direct aan het hofje waarbij de voordeur uitkomt in de hal met separaat toilet. Van daar is er toegang tot de ruime en prettig lichte woonkamer met open keuken. Deze is modern en volledig voorzien van o.a. vaatwasser, inductiekookplaat en koel- vriescombinatie. Onder de trap is de kast netjes betegeld en wordt voorzien van was- én droogmachine. De trap komt uit op de eerste etage waarbij er vanaf de overloop toegang is tot twee ruime slaapkamers, beiden met zicht op het hofje en voorzien van houten jaloezieën. De badkamer is modern met inloopdouche, toilet en wastafel met meubel en spiegel met verlichting. Zeer laag verbruik door vloerverwarming middels warmtepomp, gasloos koken en zonnepanelen in het voordeel van de huurder.


Geïnteresseerd in deze woning?
Kantoorgegevens

Koops Makelaardij Leiden
071 2032173