Ons team van verhuurmakelaars

Jeroen Last

Manager Koops Vastgoedbeheer
Na enkele jaren in de projectontwikkeling werkzaam te zijn geweest werd voor mij duidelijk dat ik in de vastgoedwereld verder wilde. In 2008 ben ik begonnen met werken bij Koops Makelaardij en deze jaren zijn werkelijk voorbij gevlogen! Direct contact met de klant en elke dag weer nieuwe mensen ontmoeten zijn de dingen die mij aanspreken in dit vak. Ik informeer u graag over de mogelijkheden m.b.t. het beheer van uw vastgoed.

Jeroen Last op linkedIn

Stephanie Loos

Verhuurmakelaar Haarlem
Bij Koops Makelaardij is geen dag hetzelfde en dat is precies wat mij aanspreekt. De dynamische huizenmarkt, het persoonlijke contact met de klant en de uitdagingen die daaruit voortkomen maken het werk ontzettend leuk en afwisselend. In ons jonge en enthousiaste team voel ik mij erg thuis en samen streven wij naar een optimale klanttevredenheid! Een succesvolle bemiddeling tussen verhuurder en huurder geeft mij dan ook veel energie! Graag help ik u bij het huren en verhuren van uw woning in de prachtige stad Haarlem!

Stephanie Loos op linkedIn

Alex Veltman

Vestigingsmanager Haarlem
Na short-stay verhuur ervaring opgedaan te hebben in Amsterdam ben ik overgestapt naar de verhuur voor langere termijn in Haarlem en omgeving. Een gekke markt waarin snel schakelen gewenst is. Het persoonlijke contact met mensen vind ik erg prettig. Bij Koops Makelaardij is kwaliteit belangrijk en dat hoop ik met mijn servicegerichte- en enthousiaste instelling waar te maken. Bent u op zoek naar een huurwoning of wilt u zelf uw woning verhuren? Ik kom graag bij u langs voor een passend advies!

Alex Veltman op linkedIn

Natasja Cornelissen

Verhuurmakelaar Haarlem
Vanuit een persoonlijke en klantgerichte benadering breng ik huurders en verhuurders bij elkaar. De positieve energie die ik krijg van de diversiteit in mensen en de voorliefde voor huizen en styling, maken dat ik verhuurmakelaar ben. Onderdeel uitmakend van een enthousiast en gedreven team, doe ik er alles aan om succesvolle bemiddelingen te verwezenlijken in Haarlem en omstreken. Haarlem herbergt een schat aan verborgen pareltjes, waarmee ik elke dag weer mensen mag verblijden. Als iemand dankzij Koops een nieuw "thuis" heeft gevonden, is dat het mooiste compliment wat ik kan krijgen.

Natasja Cornelissen op linkedIn

Mariëlle Peters

Verhuurmakelaar Haarlem
Na een aantal jaar ervaring opgedaan te hebben in de makelaardij, heb ik de keuze gemaakt om mij volledig te gaan richten op de verhuurmarkt. Een huizenmarkt die mij ontzettend enthousiast maakt. Het snelle schakelen, het vele klantencontact en uiteindelijk de succesvolle bemiddeling tussen huurder en verhuurder zijn voor mij de drijfveren waar ik energie van krijg. De diversiteit in deze regio maakt dat geen dag hetzelfde is en dat wij met het team van Koops Makelaardij geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Ik ben u graag van dienst op ons kantoor in Haarlem.

Mariëlle Peters op linkedIn

Mitchel Mense

Vestigingsmanager / Beleggingsadviseur Amstelveen-Amsterdam
Na meerdere jaren in de financiële dienstverlening werkzaam te zijn geweest, heb ik mijn gevoel gevolgd en gekozen voor de makelaardij. De verhuurmarkt spreekt mij erg aan, doordat je intensief contact hebt met huurder en verhuurders. Tevens word ik enthousiast van een succesvolle bemiddeling, waarbij beide partijen zeer tevreden zijn met onze dienstverlening. Geen dag is hetzelfde, geen woning is hetzelfde en geen bemiddeling is hetzelfde. Deze factoren maken het voor mij de leukste baan die ik mij kan voorstellen!

Mitchel Mense op linkedIn

Kevin Vink

Oprichter Koops Makelaardij Leiden
Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Koops Makelaardij. Als verhuurmakelaar in Haarlem heb ik twee liefdes ontdekt. Liefde voor het vak en liefde voor de stad/regio Haarlem. Mijn opleiding en ervaring als bouwkundige kan ik dagelijks inzetten bij advies aan verhuurders én potentiele huurders. Door het nauwe onderlinge contact kan een verhuurder bij alle vestigingen dezelfde kwaliteit van werk en contact verwachten. Na een aantal jaar als vestigingsmanager te hebben gewerkt in Haarlem ben ik erg trots op het feit dat wij sinds 2016 met ons derde kantoor actief zijn in Leiden.

Kevin Vink op linkedIn

Sascha Mensing

Verhuurmakelaar Amstelveen/ Amsterdam
Al van kleins af aan heb ik een voorliefde voor huizen en architectuur. Met veel plezier heb ik in 2011 de opleiding Vastgoed & Makelaardij afgerond en ben daarna terecht gekomen in de hypothekenbranche. De Amsterdamse woningmarkt heb ik enkele jaren bediend als financieel adviseur. Echter miste ik de makelaardij. Uiteindelijk heb ik de stap genomen om mij weer te richten op het vakgebied van mijn studie. En met succes, want bij Koops Makelaardij zit ik helemaal op mijn plek. Geen dag is hetzelfde, de dagen vliegen voorbij en het werk is enorm afwisselend. Ik krijg energie van de persoonlijke contacten en het bemiddelen tussen huurder en verhuurder. Ik hoop dan ook op een goede samenwerking en ben u graag van dienst op ons kantoor in Amstelveen/Amsterdam!

Sascha Mensing op linkedIn

Tim van Breukelen

Verhuurmakelaar Amstelveen/ Amsterdam
Na mijn HBO en WO vastgoedopleidingen heb ik ervaring opgedaan als regiobeheerder bij een leegstandsbeheerder en als verkoopmakelaar in de omgeving Utrecht. Bij Koops Makelaardij zag ik de uitdaging om mijn eerdere ervaringen in te zetten in de Amsterdamse en Amstelveense verhuurmarkt. De dynamiek van de hoofdstedelijke verhuurmarkt vergt kennis en kunde en dat is bij Koops Makelaardij in overvloed aanwezig door het enthousiaste team dat de regio rond Amsterdam en Amstelveen bedient. Persoonlijk contact, kwaliteit leveren en eerlijk advies geven; dat zijn de zaken die ervoor zorgen dat ik elke dag met plezier mijn werk doe! Ik ben u graag van dienst op ons kantoor in Amstelveen.

Tim van Breukelen op linkedIn

Ivan Borota

Verhuurmakelaar Amstelveen/ Amsterdam
Het werken binnen de dynamische Amsterdamse verhuurmarkt is iets wat mij bijzonder aanspreekt en energie geeft. De afwisselende werkzaamheden, het intensieve contact met huurders en verhuurders en het snelle schakelen zorgen er voor dat geen enkele dag hetzelfde is. Een bemiddeling tot een positief einde leiden geeft mijn dan ook de voldoening die ik binnen mijn werkgebied zoek. Bent u op zoek naar een woning, of denkt u er over na om uw woning te verhuren? Ik ben u graag van dienst op ons kantoor in Amsterdam/Amstelveen.

Ivan Borota op linkedIn

Arthur de Leeuw

Adviseur Koops Makelaardij
Als beëdigd makelaar/ taxateur in onroerende zaken heb ik een eigen makelaarskantoor in Haarlem, later Heemstede, gehad. Mijn werkgebied was de regio Zuid Kennemerland en mijn kantoor was gespecialiseerd in de koop/ verkoop van woningen, winkels en bedrijfspanden. Ik taxeerde zelf de bijzondere objecten, zoals: kerken, golfbaan Vijfhuizen, jachthaven, speeltuin Linnaeushof, sporthal Schalkwijk, slachthuis Haarlem en de oudbouw van ziekenhuis Johannes de Deo. Met mijn ruim 40 jaar ervaring als makelaar adviseer ik Koops Makelaardij en verleen hand en spandiensten op de achtergrond.

Arthur de Leeuw op linkedIn

Sander Koops

Oprichter
Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest als rayon-manager bij een landelijke makelaar heb ik in eind 2007 de kans benut om zelf een kantoor te beginnen. Wij zijn succesvol van start gegaan in Haarlem, één van de leukste steden van Nederland. Onze mentaliteit en het contact met onze verhuurders heeft er voor gezorgd dat wij zijn uitgegroeid tot een toonaangevende verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder in de regio. Inmiddels zijn wij op 3 locaties te vinden en verwelkomen u graag bij één van onze kantoren.

Sander Koops op linkedIn