Woning verhuren Amstelveen

Woning verhuren in Amstelveen? Neem direct contact op 020-8203676

Een woning verhuren in Amstelveen gaat niet vanzelf, het is belangrijk dat u op de hoogte bent van alle bijkomende zaken. Koops Makelaardij is gespecialiseerd in het verhuren van woningen in Amstelveen en kan u daarom goed advies geven en u helpen met uw woonhuis verhuren in Amstelveen. Tevens verhuren wij veel woningen in Amsterdam.

Ruime ervaring woning verhuur in Amstelveen
Doordat wij in contact staan met veel bedrijven in de regio, die op zoek zijn naar huurwoningen voor expats,  kunnen wij uw woning snel verhuren. Het maakt voor ons niet uit of het nu gaat om een klein appartement op een bovenverdieping, een grote luxe villa of juist om een rijtjeshuis. Door onze ervaring en ons team met verhuurmakelaars, kunnen wij u verzekeren van een gewenst resultaat. Uw woonhuis in Amstelveen is een kostbaar bezit en dit wilt u graag aan een betrouwbaar persoon verhuren.

Gegarandeerd succesvol uw woning verhuren in Amstelveen
Het voordeel van een samenwerking met ons is dat wij u verschillende diensten bieden die een woning verhuren in Amstelveen een stuk gemakkelijker maken. Wat kunnen wij voor u betekenen? Hieronder een korte samenvatting:

  • Opname van de woning in Amstelveen
  • Plaatsing van de huurwoning vele woonwebsites waaronder Funda en Pararius.nl
  • Plannen en begeleiden van bezichtigingen van uw woning in Amstelveen
  • Uitvoeren van een uitgebreid antecedenten onderzoek
  • Opstellen van de huurovereenkomst in het Nederland en/of Engels
  • Innen van de eerst maand huur en waarborgsom
  • Het beantwoorden van vragen en het geven van advies gedurende de periode van verhuur
  • En ja, wij behartigen de belangen van de verhuurder!

De bovengenoemde punten zullen door onze deskundige medewerkers worden uitgevoerd en u zult constant op de hoogte gehouden worden van het verloop van de verhuur.

Direct antwoord op uw vragen
Wanneer u vragen heeft aangaande een woning verhuren in Amstelveen of u wilt gebruik maken van een van onze diensten, kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek zodat wij alle verhuurvoorwaarden met u kunnen doornemen. Zo maken wij het verhuren van uw woning in Amstelveen gunstig en overzichtelijk voor u.

Beheer van uw woning in Amstelveen
Wanneer u het volledige beheer van uw woning in Amstelveen uit handen wilt geven, dan kunt u terecht bij Koops Vastgoedbeheer. U kiest dan voor een besparing in tijd en kosten, maar vooral voor het gemak van al onze professionele diensten onder één dak. Kijk voor meer informatie op www.koopsvastgoedbeheer.nl

Over Amstelveen
Amstelveen ligt grenzend aan Amsterdam en heeft middels Buitenveldert een natuurlijk scheidslijn. Het uitstekende openbaar vervoer in Amstelveen zorgt ervoor dat u eenvoudig kunt reizen tussen de Amsterdamse binnenstad en het centrum van Amstelveen. Amstelveen wordt gekenmerkt door de groene uitstraling en dat maakt het huren van een huurwoning in Amstelveen erg aantrekkelijk. Amstelveen is een bruisende gemeente die ambitieus is en wil groeien, de mix tussen kantoren, woonruimte, huurwoningen en de mogelijkheid tot recreëren is ideaal voor een huurder. In Amstelveen wonen ca. 83.000 mensen, ca. 11% van de totale Amstelveense bevolking bestaat uit de zogeheten expats, bewoners zonder Nederlandse nationaliteit. Japanners vormen daarin de grootste groep vanwege de aanwezigheid van hoofdkantoren van grote Japanse bedrijven in Amstelveen. De aanwezigheid van de Japanse gemeenschap heeft ook tot gevolg dat er enkele specifiek Japanse winkels in Amstelveen zijn. Indiase bewoners vertegenwoordigen de grootste stijging sinds begin 2008. Na de Japanners vormen zij de grootste groep met een niet-Nederlandse nationaliteit.