Woning verhuren AmsterdamWoning verhuren Amsterdam? - 020-8208772

Een woning verhuren in Amsterdam gaat niet vanzelf, het is belangrijk dat u op de hoogte bent van alle bijkomende zaken. Koops Makelaardij is gespecialiseerd in het verhuren van woningen in Amsterdam en kan u daarom goed advies geven en u helpen met uw woning verhuren in Amsterdam. Naast Amsterdam is Koops Makelaardij actief in de regio's Haarlem, Leiden en Amstelveen.

Ruime ervaring woning verhuur in Amsterdam
Doordat wij in contact staan met veel bedrijven in de regio, die op zoek zijn naar huurwoningen voor expats, kunnen wij uw woning snel verhuren. Het maakt voor ons niet uit of het gaat om een klein appartement, een bovenverdieping, een eengezinswoning of grote luxe villa. Door onze ervaring en ons team met verhuurmakelaars, kunnen wij u verzekeren van een gewenst resultaat. Uw huurwoning in Amsterdam is een kostbaar bezit en dit wilt u graag aan een betrouwbaar persoon verhuren. Jaarlijks verhuren wij ca. 1000 huurwoningen.

Gegarandeerd succesvol uw woning verhuren in Amsterdam
Het voordeel van een samenwerking met ons is dat wij u verschillende diensten bieden die een woning verhuren in Amsterdam of Amstelveen een stuk gemakkelijker maken. Wat kunnen wij voor u betekenen? Hieronder een korte samenvatting:

  • Opname van de huurwoning in Amsterdam
  • Plaatsing van de huurwoning vele woonwebsites waaronder Funda en Pararius.nl
  • Het onder de aandacht brengen van uw woning bij ca. 6000 ingeschreven woningzoekers
  • Plannen en begeleiden van bezichtigingen van uw huurwoning in Amsterdam
  • Uitvoeren van een uitgebreid antecedenten onderzoek
  • Opstellen van de huurovereenkomst in het Nederland en/of Engels
  • Innen en doorstorten van de eerst maand huur en waarborgsom
  • Het beantwoorden van vragen en het geven van advies gedurende de periode van verhuur
  • En ja, wij behartigen de belangen van de verhuurder!

De bovengenoemde punten zullen door onze deskundige verhuurmedewerkers worden uitgevoerd en u zult constant op de hoogte gehouden worden van het verloop van de verhuur.

Direct antwoord op uw vragen
Wanneer u vragen heeft aangaande woningverhuur in Amsterdam of u wilt gebruik maken van een van onze diensten, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek zodat wij alle verhuurvoorwaarden met u kunnen doornemen. Zo maken wij het verhuren van uw woning in Amsterdam overzichtelijk voor u. Daarnaast bent u ook van harte welkom bij ons kantoor aan de Zeilstraat 45 hs te Amsterdam. 

Beheer van uw woning in Amsterdam
Wanneer u het volledige beheer van uw woning in Amsterdam uit handen wilt geven, dan kunt u terecht bij Koops Vastgoedbeheer. U kiest dan voor een besparing in tijd en kosten, maar vooral voor het gemak van al onze professionele diensten onder één dak. Kijk voor meer informatie op www.koopsvastgoedbeheer.nl