Woning verhuren Haarlem

Woning verhuren in Haarlem? Neem direct contact op 023-5329817

Uw woning verhuren in Haarlem
Een woonhuis verhuren in Haarlem kan wat moeizamer gaan dan verwacht. Het is daarom slim om goede hulp in te schakelen bij het verhuren van uw woonhuis. Koops Makelaardij kan u goed helpen en advies geven om uw woning zo snel mogelijk te verhuren aan een betrouwbare huurder, mede door onze vele goede contacten met grote bedrijven die op zoek zijn naar huurwoningen in Haarlem.

Verzekerd van een professionele samenwerking
Ons klantenbestand is breed en bestaat daarom ook niet alleen uit particuliere huurders, maar ook uit de zogeheten expats. Wij brengen onze zoekers voor huisvesting in Haarlem meteen op de hoogte zodra er een nieuwe woning op de markt komt. Dus wanneer u uw woning in Haarlem graag aan een betrouwbaar persoon wilt verhuren bent u bij ons aan het juiste adres, wij helpen u graag verder.

Niet alleen particuliere verhuurders maken gebruik van de diensten van ons gecertificeerde makelaarskantoor, ook investeerders, woningbouwverenigingen en collega-makelaars. Wanneer u meer advies wilt over een woning verhuren in Haarlem kunnen wij veel voor u betekenen. Hieronder worden een aantal werkzaamheden beschreven die wij voor u zullen uitvoeren:

  • Opname van de huurwoning in Haarlem
  • Plaatsing van de huurwoning op onze en ca. 10 andere sites waaronder Funda en Pararius.nl
  • Plannen en begeleiden van bezichtigingen van uw woonhuis in Haarlem
  • Uitvoeren van een uitgebreid antecedentenonderzoek
  • Opstellen van de huurovereenkomst in het Nederlands en/of Engels
  • Innen van de eerste maand huur en borg
  • Verzorgen van een in- en uitcheck inspectie van de woning in Haarlem
  • Het beantwoorden van vragen en adviseren tijdens het verhuren van uw woning in Haarlem
  • En ja, wij behartigen uw belangen!

De werkzaamheden die hierboven worden weergegeven zullen nauwkeurig door ons worden uitgevoerd.

Advies op maat
Om gebruik te maken van onze verhuurdiensten, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u verder met al uw vragen over een woonhuis verhuren in Haarlem en geven u een deskundig antwoord. Ook bieden wij u de service dat we vrijblijvend bij u langskomen om onze verhuurvoorwaarden met u te bespreken.

Beheer van uw woning in Haarlem

Wanneer u het volledige beheer van uw woning in Haarlem uit handen wilt geven, dan kunt u terecht bij Koops Vastgoedbeheer. U kiest dan voor een besparing in tijd en kosten, maar vooral voor het gemak van al onze professionele diensten onder één dak. Kijk voor meer informatie op www.koopsvastgoedbeheer.nl.

Over Haarlem
Haarlem heeft het! Regio Haarlem heeft haar huurders veel te bieden. Haarlem is een historische stad rijk aan veel monumenten. Haarlem is verschillende keren uitgeroepen tot winkelstad van Nederland. Het goede openbaar vervoer, breed onderwijsaanbod en goede medische zorg maakt Haarlem tot een geweldige stad. Haarlem is trots op het verleden maar werkt uiteraard ook aan de toekomst. De visie van de gemeente Haarlem heeft drie speerpunten: naast het ontwikkelen van de toeristische en culturele aspecten van Haarlem ook duurzaam goed wonen. Fietsend naar het strand of met de trein binnen 20 minuten in Amsterdam, Haarlem heeft het!