Woning verhuren Leiden


Woning verhuren in Leiden? Neem direct contact op 071-2032173

Woonhuis verhuren in Leiden
Wilt u uw woonhuis gaan verhuren in Leiden, dan kan Koops Makelaardij u goed helpen met het zoeken naar een geschikte huurder.

Garantie voor een geschikte huurder
Zodra u uw huis, appartement of villa in Leiden wilt verhuren is het belangrijk dat u een geschikte huurder vindt waarin u vertrouwen heeft. Bij een woning verhuren in Leiden is het belangrijk dat u goed geadviseerd wordt en dat uw woning in goede handen terecht komt. Wij hebben veel verschillende huurders die geïnteresseerd zijn in het huren van een woning in Leiden. Hierdoor kunnen wij u de garantie bieden dat wij uw woning snel verhuren in Leiden.

Diensten voor een woning verhuren in Leiden
Koops Makelaardij is een gecertificeerde verhuurmakelaar. Niet alleen particuliere verhuurders maken gebruik van onze diensten, ook investeerders, woningbouwverenigingen en collega-makelaars weten ons goed te vinden. Wanneer u met ons een samenwerking aangaat en wij uw woning verhuren in Leiden, worden de volgende stappen ondernomen:

  • Opname van de woning in Leiden
  • Plaatsing van de huurwoning op onze en circa 10 andere sites waaronder Funda en Pararius.nl
  • Plannen en begeleiden van bezichtigingen van uw woning in Leiden
  • Uitvoeren van een uitgebreid antecedenten onderzoek
  • Opstellen van een huurovereenkomst in het Nederlands en/of Engels
  • Innen van de eerste maand huur en borg
  • Verzorgen van een in- en uitcheck inspectie van de woonruimte in Leiden
  • Het beantwoorden van vragen en het geven van advies gedurende de periode van verhuur
  • En ja, wij behartigen uw belangen!

De bovengenoemde werkzaamheden worden nauwkeurig uitgevoerd en u wordt hier continue van op de hoogte gehouden.

Deskundig advies bij een woning verhuren in Leiden
Om gebruik te maken van één of meerdere van onze diensten voor een woning verhuren in Leiden, vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen tijdens kantooruren. Wij helpen u graag verder met al uw vragen.

Beheer van uw woning in Leiden
Indien u liever het volledige beheer van uw woning in Leiden uit handen wilt geven, dan kunt u terecht bij Koops Vastgoedbeheer. U kiest dan voor een besparing in tijd en kosten, maar vooral voor het gemak van al onze professionele diensten onder één dak. Koops Vastgoedbeheer beheert inmiddels een paar honderd woningen in de randstad. Kijk voor meer informatie op www.koopsvastgoedbeheer.nl

Over Leiden
Leiden, de sleutelstad, ligt met haar ca. 123.000 inwoners strategisch erg goed, midden in de randstad. Wonen in Leiden kent heel veel voordelen, de infrastructuur, openbaar vervoer en dichtbij de internationale luchthaven Schiphol. Leiden beschikt over een goede treinverbinding richting Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Leiden is een stad met een grote geschiedenis, het herbergt een groot aantal belangrijke musea. De Universiteit Leiden kent grote bekendheid. De Sleutelstad, zoals de bijnaam van de stad, verwijzend naar het stadswapen, luidt, heeft de oudste universiteit van Nederland. Daarnaast is de stad bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. De gemeente Leiden werkt aan het verbeteren van verouderde (huur)woningen en het bouwen van nieuwe huurwoningen. Ook de gewenste woonmilieus zijn in kaart gebracht en worden aangepakt om zo een grotere variëteit binnen de woonwijken te creëren.