Specialist in verhuur en beheer

Wij verwelkomen u graag op één van onze vestigingen

Met vestigingen in Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en Leiden, verhuren wij jaarlijks ca. 1000 vrije sector huurwoningen. Voor de verhuurder nemen wij het gehele bemiddelingsproces uit handen. Kiest u voor ons, dan kunt u een professionele aanpak verwachten!

Wat we doen

Het verhuren van woning(en) en het verzorgen van het beheer, daar zijn wij sterk in. Wanneer wij de juiste huurder hebben gevonden, kiezen veel verhuurders ook voor Koops Vastgoedbeheer. U geeft dan alle activiteiten die bij verhuur aan de orde zijn uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw onroerend goed. Onze beheerafdeling heeft een groeiende vastgoedportefeuille, jaarlijks sluiten ca. honderd nieuwe verhuurders zich aan. Koops Vastgoedbeheer is aangesloten bij branchevereniging VGM (Vastgoed Management Nederland). Indien u meer wilt weten over Koops Vastgoedbeheer verwijzen wij u graag door naar onze website www.koopsvastgoedbeheer.nl

Vijf kantoren één team!
Ons team bestaat uit een gedreven groep verhuurprofessionals die dagelijks actief zijn in de verhuursector van regio "Groot Amsterdam".

Wat wij belangrijk vinden

Heel simpel, het leveren van een goede dienstverlening! Dit doen wij middels ons enthousiaste en gedreven team van makelaars en portefeuillemanagers. Kwaliteit en service, daar staan wij voor en om dat te realiseren zetten wij graag een stap extra.

 • Uw woning verhuren? Neem contact op bel: 020 8203676

  Sanne
  Amstelveen
 • Uw woning verhuren? Neem contact op bel: 020-8208772

  Edwin
  Amsterdam
 • Uw woning verhuren? Neem contact op bel: 020-8208947

  Ruben
  Amsterdam-centrum
 • Uw woning verhuren? Neem contact op bel: 023-5329817

  Chantal
  Haarlem
 • Uw woning verhuren? Neem contact op bel: 071-7601632

  Quirijn Kluwer
  Leiden