Verkoop, verhuur en beheer!

Wij verwelkomen u graag bij één van onze vestigingen.

Met vestigingen in Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en Leiden, zijn wij goed vertegenwoordigd als makelaar in regio "Groot Amsterdam". Naast de verkoop van woningen verhuren wij jaarlijks ca. 1000 vrije sector huurwoningen. Voor een verkoper of verhuurder nemen wij het gehele bemiddelingsproces uit handen. Kiest u voor ons, dan kunt u een professionele aanpak verwachten!

Wij verkopen, verhuren én verzorgen het beheer van (huur)woningen, daar zijn wij sterk in!


Verkoop

Bij verkoop van een woning gaan wij voor een persoonlijke aanpak. Een vaste verkoopmakelaar die je begeleidt tijdens het gehele verkoopproces. Samen stellen wij een vraagprijs vast en nemen wij de verkoopstrategie door. Voor elke woning een op maat gemaakte aanpak! Door de verschillende vestigingen én door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot bereik zodat wij voor u een optimaal resultaat kunnen bewerkstelligen.

Verhuur en beheer
Wij zijn in 2008 begonnen al verhuurmakelaar en al snel hebben wij onze dienstverlening uitbreid tot wat het nu is. Voor een verhuurder nemen wij het gehele bemiddelingsproces uit handen. Wanneer wij de juiste huurder hebben gevonden, kiezen veel verhuurders ook voor Koops Vastgoedbeheer. U geeft dan alle activiteiten die bij verhuur aan de orde zijn uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw onroerend goed. Onze beheerafdeling heeft een groeiende vastgoedportefeuille, jaarlijks sluiten ca. honderd nieuwe verhuurders zich aan. Koops Vastgoedbeheer is aangesloten bij branchevereniging VGM (Vastgoed Management Nederland). Indien u meer wilt weten over Koops Vastgoedbeheer verwijzen wij u graag door naar onze website www.koopsvastgoedbeheer.nl

Vijf kantoren één team!
Ons team bestaat uit een gedreven groep verhuur- en verkoopprofessionals die dagelijks actief zijn in de vastgoedsector van regio "Groot Amsterdam".

Wat wij belangrijk vinden

Heel simpel, het leveren van een goede dienstverlening! Dit doen wij middels ons enthousiaste en gedreven team van makelaars en portefeuillemanagers. Kwaliteit en service, daar staan wij voor en om dat te realiseren zetten wij graag een stap extra.

 • Verkopen of verhuren? Neem contact op bel: 020-8203676

  Tim
  Amstelveen
 • Verkopen of verhuren? Neem contact op bel: 020-8208772

  Sander
  Amsterdam
 • Verkopen of verhuren? Neem contact op bel: 023-5329817

  Chantal
  Haarlem
 • Verkopen of verhuren? Neem contact op bel: 071-7601632

  Mitchel
  Leiden