Zo werkt het

Voor elke fase de juiste expertise. Ons doel is om een zo goed mogelijke service te verlenen in de zoektocht naar de juiste woning.

1Afspraak maken

Indien u een huurwoning heeft gezien die uw interesse heeft gewekt kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een bezichtiging. Koops Makelaardij werkt zonder wachtlijsten en u kunt zich gratis inschrijven.

2Bezichtiging

Een van onze verhuurmedewerkers zal aanwezig zijn bij de bezichtiging om u te begeleiden. U kunt op uw gemak de woning bekijken en wanneer er vragen zijn beantwoorden wij ze graag.

3Toewijzing huurwoning

U heeft interesse in de woning die u heeft bezichtigd, hoe nu verder? Komt u in aanmerking voor deze huurwoning? Op de volgende pagina leggen wij duidelijk uit wat het protocol is bij het toewijzen van een huurwoning.

4Bent u de nieuwe huurder?

Wanneer u een woning wilt huren en de eigenaar gaat akkoord met u als nieuwe huurder dan leggen wij alles vast in een huurovereenkomst. Na het incasseren van de eerste maand huur en de waarborgsom (veelal gelijk aan 1 of 2 maanden huur) stellen wij de contracten op en maken wij een afspraak om de sleutels over te dragen. Wij brengen geen extra kosten in rekening zoals contract- of administratiekosten.

5Zoekopdracht

Ook is het mogelijk om via onze collega's van Koops Expat Services een zoekopdracht te plaatsen. Het zoeken naar een geschikte huurwoning geeft u uit handen. Zo is het veelal mogelijk om verschillende huurwoningen in één dagdeel te bezichtigen, dit kunt u doen na het indienen van het zoekopdrachtformulier (hier zijn andere tarieven aan verbonden).

  • Leuke woning gezien? Bel ons op: 020-8203676

    Rowan
    Amstelveen
  • Leuke woning gezien? Bel ons op: 020-8208772

    Jasper
    Amsterdam
  • Leuke woning gezien? Bel ons op: 023-5329817

    Noor
    Haarlem
  • Leuke woning gezien? Bel ons op: 071-7601632

    Sander Koops
    Leiden