Wij vinden graag uw nieuwe woning!

Onze aankoopmakelaars staan voor u klaar om u te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe woning. In de huidige markt is een nieuwe woning niet zomaar gevonden. Voor veel mensen blijkt dit een tijdrovende en stressvolle klus. De kans dat u snel een geschikte koopwoning weet te bemachtigen is klein, schakel daarom onze hulp in.

Met onze persoonlijke betrokkenheid en volledige aandacht helpen wij jou aan jouw droomwoning. We luisteren aandachtig naar uw specifieke behoeften, zodat we een duidelijk beeld krijgen van uw wensen. Vervolgens gaan we aan de slag met ons uitgebreide netwerk en onze diepgaande kennis van de regionale vastgoedmarkt om potentiële woningen te vinden die aansluiten bij uw wensen.

Hieronder de stappen die wij zetten gedurende onze samenwerking:

1Inventarisatie woonwensen

Wat is voor u belangrijk in een nieuwe woning? Samen met u stellen wij een wensenlijst op. Aan de hand van die wensen gaan wij op zoek naar de ideale koopwoning.

2Bezichtigingen

Indien u een leuke koopwoning op het oog heeft dan zullen wij deze woning samen met u bezichtigen. Tijdens deze afspraak kijken wij o.a. naar de staat van onderhoud en beoordelen wij of de of de vraagprijs juist is.

3Evalueren en adviseren

Na de bezichtigingen maken wij de balans op. Welke woning spreekt u het meeste aan en welke woning past het best bij u. Samen zetten wij een volgende stap!

4Onderhandelen en bieden

Wanneer er wordt gekozen voor een koopwoning dan gaan wij in overleg met de verkopende makelaar. Wij zullen namens u een bod uitbrengen en de onderhandelingen uitvoeren.

5Controle koopovereenkomst

Wanneer er overeenstemming is bereikt met de verkoper dan kunt u nog steeds van de woning afzien en gebruik maken van de wettelijke bedenktijd. Maakt u geen gebruik van de bedenktijd dan heeft u een woning gekocht! Wij ontvangen een concept van de koopovereenkomst die wij met u doornemen.

6Overdracht

Alles in orde, u heeft de woning gekocht! Tot slot zal er een overdracht plaatsvinden. Op locatie ontvangt u de sleutels en samen met de verkoopmakelaar lopen wij de woning nogmaals door. Tot slot ontvangt u de sleutels. Gefeliciteerd met uw nieuwe woning.

 • Leuke woning gezien? Bel ons op: 020-8203676

  Sacha
  Amstelveen
 • Leuke woning gezien? Bel ons op: 020-8208772

  Yannick
  Amsterdam
 • Leuke woning gezien? Bel ons op: 023-5329817

  Quirijn
  Haarlem
 • Leuke woning gezien? Bel ons op: 071-7601632

  Sander Koops
  Leiden