Verhuurmakelaar

Een nieuw kantoor voor Koops Makelaardij Leiden

Sander Koops
-1 mei 2019
2 min

Sinds 1 mei hebben wij in Leiden de overstap gemaakt naar een nieuwe locatie. Slechts op ca. 50 meter afstand van de oude locatie zijn wij super trots op onze nieuwe stek welke nog beter is gelegen. Het nieuwe karakteristieke kantoor is ruimer qua opzet, heeft meer etalage en biedt meer mogelijkheden om uit te breiden.

Kevin Vink heeft met het team in 3 jaar tijd een uitstekende positie als verhuurmakelaar verworven in Leiden. We kenden een vliegende start met de verhuur van een project met 50 starterswoningen. Voor deze appartementen zijn in een tijdsbestek van 6 weken allemaal tevreden huurders gevonden. Inmiddels zijn wij druk doende met het opbouwen en het versterken van ons netwerk. Met een top 5 positie in Leiden komen veel particuliere verhuurders bij ons terug en geven nieuwe relaties aan blij te zijn met onze actieve werkwijze.

Wanneer u in de gelegenheid bent om ons nieuwe kantoor te bewonderen, kom dan vooral langs. De koffie staat klaar! Ons nieuw adres is Gangetje 4, 2311ER te Leiden en ons telefoonnummer blijft ongewijzigd: 071-2032173.